Fibromyalgi får meg til å føle at jeg har blitt slått av usynlige alver

Fibromyalgismerter for meg føles som om jeg har blitt slått av usynlige alver. Jeg har beskrevet det slik før i en annen artikkel, og jeg vil gjenta den igjen. Jeg beskriver det slik fordi, selv om det er morsomt, jeg håper det gir folk en frase til å kommunisere den tilfeldige, irriterende og plagsomme smerten.

Jeg ble først smertelig klar over tilstanden min da jeg en gang våknet gråt midt på natten fordi det føltes som om noen hadde slått meg opp. Jeg var desorientert og rørte forsiktig med armene og beina. Jeg følte meg forslått, men kunne ikke se noen blåmerker. Jeg så meg rundt på hybelrommet mitt og prøvde å finne en skyldige, men rommet mitt var tomt uten tegn til et innbrudd. Jeg ble stubbet. Bredden av smerte og tyngden av lemmene mine overrasket meg. Jeg klemte hjernen min og prøvde å huske om jeg hadde båret noe tungt dagen før eller hadde løpt maraton og ikke husket. Nei, dette var bare de første symptomene på fibromyalgi.

Beslektet: Når du blir syk og ord om empowerment begynner å mislykkes

Jeg beskriver ofte intensiteten i smertene som å bli stukket av nåler, samtidig som jeg blir truffet av en hammer i dypet av kroppen min.

Det er tider hvor jeg plutselig roper overrasket fordi det ærlig talt føles som om noen har stukket meg med en kniv fra innsiden av ryggen. Jeg fanger meg før jeg snur meg for å muntlig angripe fornærmede, fordi – du gjettet det! – Det er kroppen min som er lovbryteren.

Og det er tidspunkter når skarpheten og langvarigheten av smertene lar meg pisse. Jeg har fått broren min spøkefullt spørsmål om jeg var i arbeid. Ansiktet mitt er konsentrert, og jeg prøver å holde på ropene mine, men ofte klarer jeg det ikke. Smertene skriker bokstavelig talt fra kroppen min, og jeg styrter av styrken.

Fibromyalgismerter manifesterer seg annerledes for hver person. Og dessverre med den stadige debatten om den faktiske vitenskapelige naturen til fibromyalgi, beskriver ofte mennesker symptomer på støttefora, som desperat stiller spørsmål ved om hver manifestasjon av smerte er en del av tilstanden eller noe annet …

Beslektet: Setningen som gjorde meg i stand til å dele min kroniske smertehistorie

For nå skal jeg fortsette å bruke banket opp av usynlige alvehistorie.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *