Fibromyalgi får mig til at føle, at jeg er blevet slået af usynlige alver

Fibromyalgismerter for mig føles som om jeg er blevet slået af usynlige alver. Jeg har beskrevet det sådan her før i en anden artikel, og jeg vil gentage det igen. Jeg beskriver det sådan, selvom det er morsomt, jeg håber, at det giver folk en sætning til at kommunikere den tilfældige, irriterende og irriterende karakter af smerten.

Jeg blev først gjort smerteligt opmærksom på min tilstand, da jeg en gang vågnede op med at græde midt om natten, fordi det føltes som om nogen havde slået mig op. Jeg var desorienteret og rørte forsigtig med mine arme og ben. Jeg følte mig forslået, men kunne ikke se nogen blå mærker. Jeg kiggede rundt i mit kollegieværelse og prøvede at finde en skyldige, men mit værelse var tomt uden tegn på en pause i. Jeg blev stubbet. Overtrædelsen af ​​smerterne og tyngden af ​​mine lemmer fangede mig overraskende. Jeg spændte op i hjernen for at huske, om jeg havde ført noget tungt dagen før eller havde løbet et maraton og ikke husket. Nej, dette var bare de første symptomer på min fibromyalgi.

Relateret: Når du bliver syg, og ord om empowerment begynder at mislykkes

Jeg beskriver ofte intensiteten af ​​smerterne som konstant at blive stukket af nåle, samtidig med at jeg bliver ramt af en hammer i dybden af ​​min krop.

Der er tidspunkter, hvor jeg pludselig råber overrasket, fordi det ærligt føles, som om nogen har stukket mig med en kniv fra indersiden af ​​ryggen. Jeg fanger mig, inden jeg vender mig for at muntligt angribe lovovertræderen, fordi – du gættede det! – Det er min krop, der er lovovertræderen.

Og der er tidspunkter, hvor smerternes skarphed og langvarige karakter lader mig pisse. Jeg har spurgt min bror med spøgende spørgsmål, om jeg arbejdede. Mit ansigt er koncentreret, og jeg prøver at holde fast i mine råb, men ofte kan jeg ikke. Smerten skriger bogstaveligt talt fra min krop, mens jeg trækker ud fra styrken.

Fibromyalgismerter manifesterer sig forskelligt for hver person. Og desværre med den konstante debat om den faktiske videnskabelige karakter af fibromyalgi, beskriver folk ofte symptomer på supportfora, og spørger desperat, om hver manifestation af smerte er en del af tilstanden eller noget andet …

Relateret: Setningen, der gjorde mig i stand til at dele min kroniske smertehistorie

I øjeblikket vil jeg fortsætte med at slå den slagne af usynlige alves historie.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *