FIBROMYALGIA: Jag låtsas inte vara sjuk, jag låtsas vara frisk

Om du inte känner mig tillräckligt eller om du är en del av min familj, kanske du kanske tror att jag låtsades vara sjuk.

Du kanske tror att du kanske inte är trött hela tiden eller det är omöjligt för någon att leva med konstant smärta och jag önskar att det var fallet och jag, liksom många andra, inte hade erfarenhet för vår familj och vår familj. kunskap

Att låtsas fungera bra varje dag tills den brutala tortyren och vi bara kan uppfylla hälften av våra skyldigheter svullna piller och smärtstillande medel, svårt att dra när jag äntligen kom hem, vi kan inte flytta eller intensiv och outhärdlig smärta och en smärtsam utmattning som vi aldrig återhämtade.

Men trots allt har jag inget annat val än att låtsas vara bra.

Det är så mycket lättare att låtsas och visa mig att saker går bra för att jag inte behöver försvara mig själv på det här sättet. Jag behöver inte förklara för någon att livet är möjligt i en konstant och konstant smärta.

Jag behöver inte gå tillbaka för att lista symptomen med någon som inte är intresserad. Jag behöver inte rättfärdiga obeveklig trötthet. Jag behöver inte förklara varför jag inte gick till gymmet eller poolen innan. Jag skulle vilja gå, men det är jag inte.

Jag förstår inte riktigt varför jag tycker att jag ska låtsas vara bra medan motsatsen händer. Varför är andras åsikter så viktiga? Varför bryr jag mig inte om vad de tycker?

Jag är trött, väldigt trött på att försöka förklara hur jag verkligen är, jag förklarade för familj och vänner att jag inte förstod min vardagsliv, sade även att läkarna tittade på mig med misstro och blev frågad “Säg att det inte är möjligt. “Symtom.

Lite ja, tack Gud, men inte mest och kanske därför utvecklade jag stora färdigheter som en skådespelare i en roll som jag aldrig bad om att röra mig.

Det är galet, men ibland känner jag mig som en kriminell som ständigt bedöms av människor som inte vet någonting om mig eller mitt liv, och den här världen är bättre att låtsas att de som knappt vet eller inte vet inte ger dig Tips du måste göra utan att ha någon aning eller tro att det är bättre än jag vet hur jag är och vad som påverkar mig eller inte.

Även om det kostar mig, försöker jag alltid vara cool när någon frågar mig hur jag är. Det är en fråga som ibland irriterar mig eftersom jag inte kan säga sanningen, men jag slutar och försöker ändra ämnet eller försöka lösa det med en kort “Jag mår bra”.

Jag kunde säga, “Idag kan jag gå ut ur sängen utan hjälp” eller “Jag gjorde något bättre i några dagar om smärtan gav mig vila” eller “Denna vecka är helvetet för att jag går igenom en kris”

Men det skulle få mig att rättfärdiga min situation igen eftersom jag var tvungen att förklara varför jag känner mig på det sättet och troligen inte tror det, så svaret är aldrig sanningen.

Jag skulle vilja sluta att låtsas att känna mig bra och visa mitt sanna tillstånd, jag vill gilla de som bad mig att få ett riktigt intresse för mitt tillstånd och inte se eller höra, eftersom andra misstänker att jag ljuger när jag säger till dem. verklig

Har du behov av att låtsas att det är okej om du inte är? Vill du ändra det?

Om det var till hjälp, svara och dela. Gacias! (le

Dela detta:

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *