FIBROMYALGIA: Jeg foregiver ikke at være syg, jeg foregiver at være sund

Hvis du ikke kender mig godt, eller hvis du er en del af min familie, kan du nogle gange tænke på, at jeg foregivede at være syg.

Du tror måske, at du måske ikke er træt hele tiden, eller at det er umuligt for nogen at leve i konstant smerte, og jeg ville ønske, at det var tilfældet, og jeg, som mange andre, havde jeg ingen oplevelse for vores familie og vores familie. viden

At foregive at arbejde godt hver dag indtil brutal tortur, og vi kan kun opfylde halvdelen af ​​vores forpligtelser oppustede piller og smertestillende midler, der er svære at trække, når jeg endelig kom hjem, vi kan ikke bevæge os eller intens og uudholdelig smerte og smertefuld udmattelse, der aldrig forsvinder. inddrives.

Men trods alt har jeg ikke andet valg end at foregive at være god.

Det er så meget lettere at foregive og vise mig, at det går godt, fordi jeg ikke behøver at forsvare mig sådan. Jeg behøver ikke at forklare nogen, at livet er muligt i konstant og konstant smerte.

Jeg behøver ikke at vende tilbage for at liste symptomerne med nogen, der ikke er interesseret. Jeg behøver ikke begrunde den nådeløse træthed. Jeg behøver ikke at forklare, hvorfor jeg ikke gik til gymnastiksalen eller poolen før. Jeg vil gerne gå, men det er jeg ikke.

Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg synes, jeg burde foregive at være god, mens det modsatte sker. Hvorfor er andres mening så vigtig? Hvorfor er jeg ligeglad med, hvad de synes?

Jeg er træt, meget træt af at prøve at forklare, hvordan jeg virkelig er, jeg forklarede familie og venner, at jeg ikke forstod min hverdagslige virkelighed, sagde endda, at læger kiggede på mig med vantro og blev spurgt ”Sig det ikke er muligt. Symptomer.

Et lille ja, takk og lykke, men ikke meget, og måske er det derfor, jeg udviklede gode skuespillerfærdigheder i en rolle, jeg aldrig bad om at røre ved.

Det er vanvittigt, men sommetider føler jeg mig som en kriminel, der konstant bliver prøvet af mennesker, der ikke ved noget om mig eller mit liv, og i denne verden er det bedre at foregive, at dem, der næppe ved eller ikke kender, giver dig tip, du skal gøre. uden at have nogen idé eller tro på, at det er bedre, end jeg ved, hvordan jeg har det, og hvad der påvirker mig eller ej.

Selv hvis det koster mig, prøver jeg altid at være dejlig, når nogen spørger mig, hvordan jeg har det. Det er et spørgsmål, der undertiden irriterer mig, fordi jeg ikke kan fortælle sandheden, men jeg stopper op og prøver at ændre emnet eller forsøger at løse det med en kort ‘Jeg har det godt’.

Jeg kunne sige, “I dag kan jeg komme ud af sengen uden hjælp” eller “Jeg gjorde noget bedre i et par dage, hvis smerten gav mig en hvile” eller “Denne uge er helvede, fordi jeg går gennem en krise”

Men det ville få mig til at retfærdiggøre min situation igen, fordi jeg måtte forklare, hvorfor jeg føler det på denne måde og sandsynligvis ikke tror på det, så svaret er aldrig sandheden.

Jeg vil gerne holde op med at foregive at have det godt og vise min sande tilstand, jeg vil gerne have, at de, der bad mig om at være virkelig interesseret i min tilstand og ikke se eller høre, da andre har mistanke om, at jeg lyver, når jeg fortæller dem. real

Har du et behov for at foregive, at det er okay, hvis du ikke er det? Vil du ændre det?

Hvis det var nyttigt, skal du svare og dele. Gacias! (Dvs.

Del dette:

FacebookTwitterPinterestTumblrRedditLinkedInBloggerDel

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *