FIBROMYALGIA: Jeg late som ikke å være syk, jeg late som å være sunn

Hvis du ikke kjenner meg nok, eller hvis du er en del av familien min, kan du kanskje tro at jeg lot som om jeg var syk.

Du kan tenke at du ikke kan være trøtt hele tiden, eller det er umulig for noen å leve med konstant smerte, og jeg ønsker det, og jeg, som mange andre, hadde ingen erfaring for familien og familien vår. kunnskap

Å være i stand til å jobbe bra hver dag til den brutale tortur, og vi bare kan oppfylle halvparten av våre forpliktelser, svulmede piller og smertestillende, vanskelig å dra når jeg endelig kom hjem, kan vi ikke bevege oss eller intense og uutholdelige smerter og en smertefull utmattelse som vi aldri gjenopprettet.

Men tross alt har jeg ikke annet valg enn å late som å være god.

Det er så mye lettere å late som og vise meg at det går bra fordi jeg ikke trenger å forsvare meg selv på denne måten. Jeg trenger ikke å forklare for noen at livet er mulig i en konstant og konstant smerte.

Jeg trenger ikke å gå tilbake til å liste symptomene med noen som ikke er interessert. Jeg trenger ikke å rettferdiggjøre ubøyelig tretthet. Jeg trenger ikke å forklare hvorfor jeg ikke gikk på treningsstudioet eller i bassenget før. Jeg vil gjerne gå, men det er jeg ikke.

Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg tror jeg skal late som å være god mens motsatt skjer. Hvorfor er andres mening så viktig? Hvorfor bryr jeg meg ikke om hva de synes?

Jeg er sliten, veldig lei av å forsøke å forklare hvordan jeg egentlig er, forklarte jeg for familie og venner at jeg ikke forstod min daglige virkelighet, selv sa at legene så på meg med vantro og ble spurt “Si det ikke er mulig. “Symptomer.

Litt ja, takk Gud, men ikke mest og kanskje derfor utviklet jeg gode ferdigheter som skuespiller i en rolle jeg aldri spurte om å berøre meg.

Det er gal, men noen ganger føler jeg meg som en kriminell som stadig blir dømt av folk som ikke vet noe om meg eller mitt liv, og denne verden er bedre å late som om de som knapt vet eller ikke vet, ikke gir deg Tips du må gjøre uten å ha noen ide eller tro at det er bedre enn jeg vet hvordan jeg er og hva påvirker meg eller ikke.

Selv om det koster meg, prøver jeg alltid å være kult når noen spør meg hvordan jeg er. Det er et spørsmål som noen ganger irriterer meg fordi jeg ikke kan fortelle sannheten, men jeg stopper og prøver å forandre motivet eller forsøke å løse det med en kort “Jeg har det bra”.

Jeg kunne si: “I dag kan jeg komme seg ut av sengen uten hjelp” eller “Jeg gjorde noe bedre i noen dager hvis smerten ga meg en hvile” eller “Denne uken er helvete fordi jeg går gjennom en krise”

Men det ville få meg til å rettferdiggjøre situasjonen min igjen fordi jeg måtte forklare hvorfor jeg føler den måten, og sannsynligvis ikke vil tro det, så svaret er aldri sannheten.

Jeg vil gjerne slutte å late som å føle meg bra og vise min sanne tilstand, jeg vil gjerne de som spurte meg om å ta en reell interesse i min tilstand og ikke se eller høre, siden andre mistenker at jeg lyver når jeg forteller dem. ekte

Har du behov for å late som om det ikke er bra? Vil du endre det?

Hvis det var nyttig, svar og del. Gacias! (Dvs

Dele denne:

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *