FIBROMYALGIA: Jeg later ikke til å være syk, jeg later som jeg er sunn

Hvis du ikke kjenner meg godt, eller hvis du er en del av familien min, kan du noen ganger tenke at jeg lot som jeg var syk.

Du tenker kanskje at du kanskje ikke er sliten hele tiden, eller at det er umulig for noen å leve i konstant smerte, og jeg skulle ønske at det var tilfelle, og jeg, som mange andre, hadde ingen erfaring for vår familie og vår familie. kunnskap

Later som vi jobber bra hver dag til brutal tortur, og vi bare kan oppfylle halve forpliktelsene våre oppblåste piller og smertestillende, vanskelig å dra når jeg endelig kom hjem, vi kan ikke bevege oss eller intens og uutholdelig smerte og smertefull utmattelse som aldri forsvinner. gjenvunnet.

Men jeg har tross alt ikke noe annet valg enn å late som jeg er god.

Det er så mye lettere å late som og vise meg at ting går bra fordi jeg ikke trenger å forsvare meg slik. Jeg trenger ikke å forklare noen at livet er mulig i konstant og konstant smerte.

Jeg trenger ikke å gå tilbake for å liste opp symptomene hos noen som ikke er interessert. Jeg trenger ikke å rettferdiggjøre den nådeløse trettheten. Jeg trenger ikke å forklare hvorfor jeg ikke gikk på treningsstudio eller basseng før. Jeg vil gjerne gå, men det er jeg ikke.

Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg synes jeg burde late som jeg er god mens det motsatte skjer. Hvorfor er andres mening så viktig? Hvorfor bryr jeg meg ikke om hva de tenker?

Jeg er sliten, veldig lei av å prøve å forklare hvordan jeg virkelig er, jeg forklarte familie og venner at jeg ikke forsto min hverdagslige virkelighet, til og med sa at leger så på meg med vantro og ble spurt “Si at det ikke er mulig. Symptomer.

Et lite ja, takk og lov, men ikke mye, og kanskje det er grunnen til at jeg utviklet gode skuespillevner i en rolle jeg aldri ba om å berøre.

Det er sprøtt, men noen ganger føler jeg meg som en kriminell som stadig blir prøvd av mennesker som ikke vet noe om meg eller livet mitt, og i denne verden er det bedre å late som de som knapt kjenner eller ikke kjenner, gir deg tips du bør gjøre. uten å ha noen anelse eller tro at det er bedre enn jeg vet hvordan jeg er og hva som påvirker meg eller ikke.

Selv om det koster meg, prøver jeg alltid å være hyggelig når noen spør meg hvordan jeg har det. Det er et spørsmål som noen ganger irriterer meg fordi jeg ikke kan si sannheten, men jeg stopper opp og prøver å endre emnet eller prøver å løse det med en kort ‘Jeg har det bra’.

Jeg kunne si, “I dag kan jeg komme meg ut av sengen uten hjelp” eller “Jeg gjorde noe bedre i noen dager hvis smertene ga meg hvile” eller “Denne uken er helvete fordi jeg går gjennom en krise”

Men det ville få meg til å rettferdiggjøre situasjonen min igjen fordi jeg måtte forklare hvorfor jeg føler det på denne måten, og sannsynligvis ikke tror det, så svaret er aldri sannheten.

Jeg vil gjerne slutte å late som jeg føler meg bra og viser min sanne tilstand. Jeg vil gjerne at de som ba meg om å være virkelig interessert i tilstanden min og ikke se eller høre, da andre mistenker at jeg lyver når jeg forteller dem. real

Har du et behov for å late som det er greit hvis du ikke er det? Vil du endre det?

Hvis det var nyttig, svar og del. Gacias! (Dvs.

Del dette:

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *