Giulio Berruti: “Jag har lidit av fibromyalgi i 12 år, jag blev galet av läkare”

Giulio Berruti har erkänt genom en Instagram-berättelser att ha drabbats av fibromyalgi. Skådespelaren sa att han hade lidit av det i 12 år och att han hade svårt att diagnostisera patologin: ”I flera år har jag också blivit galna av läkare. Jag var övertygad om att jag var en av de få som fick denna sjukdom, vars orsak är okänd, men vi är många. ”GOSSIP NYHETER 17 DESEMBER 2018 19: 05 av Carmela Cassese

Giulio Berruti   ville lämna allmänheten en hemlighet som hittills var dold. ”  Jag lider av fibromyalgi  ”, det är med dessa ord som den stiliga romaren förmedlade den bittera nyheten till sina följare. Skådespelaren har genom en serie Instagram-berättelser avslöjat för sina fans att han lider av en patologi med vilken han har levt ett tag nu. Ett modigt val, från den tidigare huvudpersonen  Dancing with the Stars.

Bekännelsen av den tidigare dansaren av Dancing with the Stars

Det tidigare ansiktet av ”  Elisa di Rivombrosa  ” har öppet talat om patologin som hon har lidit av i 12 år, fibromyalgi. Efter avslöjandet av Giulio Berruti var svaret och stödet från följarna som bokstavligen stormade anslagstavlan för deras favorit (ex pojkvän till CentoVetrine-skådespelerskan  Anna Safroncik  ). Beundrarna skickade honom hälsningar och fick dem att känna sin närhet och tillgivenhet:

Många av er skriver till mig, sa Giulio, och det lindrar mig eftersom   jag i åren har blivit galet av läkare också  . Jag var övertygad om att jag var bland de få som hade denna störning, vars orsak är okänd, men vi är många. Vänta.

Vad är fibromyalgi

Fibromyalgi eller fibromyalgi-syndrom är en patologi som orsakar akut och utbredd muskelsmärta i hela kroppen. Diagnos är mycket svårt att göra, eftersom symtomen på sjukdom är mycket generella. Det orsakar trötthet och trötthet och påverkar livskvaliteten hos dem som lider av den, ibland orsakar ännu mer eller mindre viktiga depressiva tillstånd.

Även Morgan Freeman och Lady Gaga: stjärnorna som lider av fibromyalgi

Giulio Berruti är inte den enda VIP som påverkas av denna patologi. Många stjärnor, inklusive de från den internationella jetuppsättningen, har förstått att de har det. Bland dessa är  Morgan Freeman  . Den amerikanska skådespelaren började drabbas av fibromyalgi efter en olycka. Till och med  Lady Gaga  har medgett att ha levt med denna sjukdom under en tid. Sångaren var en av de första karaktärerna i underhållningsvärlden som talade öppet om det. Samma sak för kollega  Sinead O’Conno  r, som för några år sedan lämnade henne från scenen just på grund av den svåra smärtan. Slutligen  sa skådespelerskan  AJ Langer nyligen i en intervju med Lifescript:

Läkarna trodde att allt var i mitt huvud. Under ett besök sa en läkare till min mamma att jag låtsades. Symtomen blev bättre av mig och jag var tvungen att tillbringa ett år i sängen mitt i smärta, feber och magproblem. Det var omkring den tiden som jag äntligen fick diagnosen fibromyalgi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!