Jag är trött på att bli sjuk av fibromyalgi

Att ha ett kroniskt tillstånd som fibromyalgi är ett problem för dig, särskilt när du har många andra saker som mina. Det växer och minskar, men det försvinner aldrig, åtminstone passar det inte mig. För tillfället måste jag säga att det är lika allvarligt som någonsin.

På grund av fibromyalgi har minskat mig så mycket att till och med min positiva inställning lider. Jag är så trött på att bli sjuk av fibromyalgi. Min enda flykt är drömmen att jag sover, men nu är smärtan från fibromyalgi felaktigt representerande av mina drömmar och nu kan jag inte ens fly. Jag vaknar så dåligt att jag vill skrika bara för att röra mig. Jag är så trött när jag står upp och när jag gick till sängs. Befrielsen verkar fly mig i dag.

Få mer träning, det är vad de säger. De vet inte hur svårt det är att göra när varje rörelse gör att du vill sola med smärtan som orsakas av fibromyalgi. När du går ett visst avstånd känns ryggraden som om den kollapsar och sönderfaller. Jag gör vad jag kan, jag går korta avstånd, jag lyfter benen i stolen, men det är svårt. Jag skulle vilja att andra förstår hur svårt det är att gå ner i vikt. Jag försöker verkligen. Utan att vara så aktiv som du vill är det mycket svårt att göra. Jag vet att min vikt, som togs efter att jag blev sjuk, förvärrar den. Det förvärrar också min självbild, som inte hjälper saker. Jag önskar att jag kunde tappa det och jag försöker hårt.

Ta din medicin. Jag gör det, jag lovar, som de sa till mig, men det hjälper mig inte tillräckligt. Jag saknar dem och jag hade tur att inte tillbringa dagen i en boll på marken, så jag vet att de hjälper, men de gör inte tillräckligt. Det måste finnas något som hjälper mig att återvända mitt liv. Depression? Naturligtvis kämpar jag depression. När ingen del av din kropp inte skadar hela tiden kan du också vara deprimerad. Jag tror att de av oss som arbetar med detta är mycket starkare än människor tillskriver oss.

Jag kan inte ens äta utan att uppleva symtom. Jag äter något, får mig att springa till badrummet. Det finns inte en aspekt av livet som fibromyalgisjukdomen eller mångfalden av samexisterande tillstånd inte rör. Du kallar det, det är en dålig effekt som följer med det. Symtomen matar på varandra och var och en förvärrar de andra. Jag försöker hålla mig positiv. Jag vet att det kommer att hända och jag kommer att må bättre, men även då kommer jag inte att må bra. Jag har min lycka, men det finns fortfarande fibromyalgismärta, depression, magproblem etc. Det finns dock bättre tider när jag kan göra mer och njuta av mer, men vad ska jag göra under tiden? Jag är utmattad fysiskt, mentalt och känslomässigt. Jag tappar förhoppningen om att goda dagar kommer att komma och lättnad hittas. Jag får inte låta mig vara så här, jag måste alltid tro att det finns hopp, men för tillfället, det är svårt. Jag måste hålla tanken på att detta också kommer att hända. Jag hoppas bara att det går snabbt.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!