Jeg er lei av å være syk med fibromyalgi

Å ha en kronisk tilstand som fibromyalgi er et problem for deg, spesielt når du har mange andre ting som min. Den vokser og avtar, men den forsvinner aldri, i det minste passer den ikke for meg. For øyeblikket må jeg si at det er så alvorlig som alltid.

På grunn av fibromyalgi har redusert meg så mye at selv min positive holdning lider. Jeg er så syk av å være syk med fibromyalgi. Min eneste flukt er drømmen som jeg sover, men nå er smerten ved fibromyalgi feilaktig å representere drømmene mine, og nå kan jeg ikke en gang flykte. Jeg våkner så dårlig at jeg vil skrike bare for å bevege meg. Jeg er så sliten når jeg står opp og når jeg la meg. Lettelsen ser ut til å slippe unna meg i disse dager.

Få mer trening, det er det de sier. De vet ikke hvor vanskelig det er å gjøre når hver bevegelse får deg til å ønske å brunfarge med smerte forårsaket av fibromyalgi. Når du går en viss avstand, føles ryggraden som om den kollapser og går i oppløsning. Jeg gjør det jeg kan, jeg går korte avstander, jeg løfter bena i stolen, men det er vanskelig. Jeg vil at andre skal forstå hvor vanskelig det er å gå ned i vekt. Jeg prøver virkelig. Uten å være så aktiv som du vil, er det veldig vanskelig å gjøre. Jeg vet at vekten min, som ble tatt etter at jeg ble syk, forverrer den. Det forverrer også mitt selvbilde, som ikke hjelper ting. Jeg skulle ønske jeg kunne miste det, og jeg prøver hardt.

Ta medisinen din. Jeg gjør det, jeg lover, som de fortalte meg, men det hjelper meg ikke nok. Jeg savner dem og jeg var heldig som ikke fikk tilbringe dagen i en ball på bakken, så jeg vet at de hjelper, men de gjør ikke nok. Det må være noe som kan hjelpe meg med å vende tilbake. Depresjon? Jeg kjemper selvfølgelig depresjon. Når ingen deler av kroppen ikke skader hele tiden, kan du også være deprimert. Jeg tror at de av oss som jobber med dette er mye sterkere enn folk tilskriver oss.

Jeg kan ikke engang spise uten å oppleve symptomer. Jeg spiser noe, får meg til å løpe på do. Det er ikke ett aspekt av livet som fibromyalgisykdommen eller mangfoldigheten av sameksisterende forhold ikke berører. Du kaller det, det er en dårlig effekt som følger med det. Symptomene fôrer på hverandre, og hver og en forverrer de andre. Jeg prøver å være positiv. Jeg vet at det vil skje, og jeg vil føle meg bedre, men selv da vil jeg ikke føle meg bra. Jeg har lykke til, men det er fremdeles fibromyalgismerter, depresjon, mageproblemer osv. Imidlertid er det bedre tider der jeg kan gjøre mer og glede meg over mer, men hva skal jeg gjøre i mellomtiden? Jeg er utslitt fysisk, mentalt og følelsesmessig. Jeg mister håpet om at det kommer gode dager og lettelse. Jeg må ikke la meg være slik, jeg må alltid tro at det er håp, men foreløpig, det er vanskelig. Jeg må holde tanken om at dette også vil skje. Jeg håper bare det går fort.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!